Barcodely, för att konvertera din e-post eller något annat till en streckkod

barcodely1

Om du letar efter ett sätt att underlätta användningen av information som e-post, telefonnummer eller webbadresser men du fortfarande inte är övertygad om av QR-koder, här är ett mycket intressant alternativ. Vi pratar om Barcodely, ett gratis verktyg med vilket konvertera din e-post eller något annat till en streckkod.

I allmänhet är verktyget mycket enkelt. Faktum är att du bara behöver komma åt Barcodely-webbplatsen, ange din e-postadress och Du får en unik streckkod kopplad till den adressen. Som dess skapare bekräftar är tanken att vi kan ta streckkoden med vår e-post till olika anläggningar så att de kan skanna den och skicka inköpskvittot direkt till vår e-post (med fördelen att de inte behöver stava adressen).

Naturligtvis kan användningen av streckkoder gå mycket längre, så vi kan anpassa användningen av verktyget till våra behov. Vid denna tidpunkt kan vi inte förneka användbarheten av verktyget, vilket kan bli en väsentlig allierad för många. Och bäst av allt, det är helt gratis. Om det har fått din uppmärksamhet kan du testa hur den fungerar genom följande länk till Barcodelys webbplats.