Bakgrundssuddighet, ett plugin för att suddiga bakgrundsbilderna på din webbplats

bild-suddighet

En av de tekniker som används mest på moderna webbsidor är känd som fläck eller suddig bild, en teknik som gör att vi kan uppnå resultat som du kan se på skärmdumpen som den här artikeln illustrerar. I dag rekommenderar vi Bild Oskärpa, a plugin för att suddiga bakgrundsbilderna på din webbplats automatiskt utan att använda verktyg som Photoshop.

Som du kan se på projektets webbplats, effekten fungerar perfekt oavsett vilken bild vi väljer (på nätet kan vi kontrollera ytan med olika fotografier). Förutom att kunna använda Bakgrundssuddighet i rubriken på vår webbplats, är plugin Den kan också användas i medel för varje användares avatarer. Och inte bara det, eftersom vi också kan använda miniatyren av en video som en suddig bakgrund för spelaren.

Självklart, på verktygswebbplatsen hittar vi alla nödvändiga instruktioner så att du kan starta Bakgrundssudd på din webbplats, liksom exempel på användning när du använder den på olika bilder. Slutligen är det viktigt att notera att bakgrunden är kompatibel med de allra flesta moderna webbläsare.

Utan tvekan är det ett utmärkt verktyg när det gäller att få visuella resultat på vår webbplats. Också, en poäng till förmån för pluginet är att den bara väger 4 kb, med de fördelar som detta medför. Om det har fått din uppmärksamhet rekommenderar vi att du provar och testar dess funktion via webbplatsen Bakgrundssudd.