Backupify lanserar FreeSpace för att optimera GMail-lagringsutrymmen i Google Apps

Ledigt utrymme

Vi introducerade dig redan då till Backupify, som använder Amazon S3-infrastrukturen för att tillåta oss att säkerhetskopiera våra data i tjänster som WordPress, GMail, Google Docs, Twitter, Facebook, Flickr, Zoho, Google Drive, etc.

Tja, den senaste nyheten med den här tjänsten är lanseringen av en ny specifik tjänst, kallad FreeSpace, för hantering av utrymme i e-postkonton för Gmail för Google Apss-konton. Tanken är att identifiera brevlådans elektroniska filer från samma domän, som håller på att täcka allt tillgängligt utrymme, peka på de tyngre filerna så att de kan laddas ner lokalt och tas bort, på begäran av användarna själva från FreeSpace-panelen .

På detta sätt kan de användare som kanske inte kan ta emot meddelanden ta emot dem igen och fortsätta med produktiviteten som tillhandahålls av brevlådor, med hänsyn till att nämnda brevlådor har en utrymme på 25 GB.

Både administratörerna av domänerna och användarna själva kommer att gynnas av denna tjänst, som erbjuds gratis. Synd att tjänsten inte erbjuds i konventionella Gmail-konton, eftersom själva tjänsten inte erbjuder specifika alternativ för att hitta meddelanden med större bilagor.

Länk: Freespace | Går: TNW