Backup Box integrerar Google Drive i din tjänst

Backup Box integrerar Google Drive i din tjänst

Vi lever i en tid av kontinuerliga tekniska förändringar, vilket får oss att när som helst välja att använda en eller annan plattform beroende på vad de erbjuder oss. Exakt samma sak händer i molnlagringsvärlden. Allt detta kommer från Backup Box-tjänsten, som i sin tid tillåter oss att ansluta till vår FTP-server för att säkerhetskopiera vår webbplats i vårt Dropbox-konto, idag innehåller en serie tjänster och protokoll som gör att vi kan migrera från en molnlagringstjänst till en annan lätt.

Backup Box stöder exakt FTP- och SFTP-protokoll, liksom Dropbox-, Box-, SkyDrive-tjänster och MySQL-databaser. Från och med idag kommer support också att läggas till i Google Drive-tjänsten, och i framtiden kommer de att lägga till stöd för bland annat SugarSync. Gränserna för filerna beror på våra respektive användarkonton i dessa tjänster, men i fallet med Dropbox API finns det ingen gräns för mängden dataöverföring, enligt grundaren Eric Warnke, till TechCrunch.

Det vill säga, och allt beror på det användarkonto som vi väljer i Backup Box, det finns en gratis första version som begränsar överföringen av filer till 10 per månad, upp till 1 GB per överföring.

Länk: Backup Box | Går: TechCrunch