AXA ger ett Fitbit-armband i sin nya kampanj

AXA ger ett Fitbit-armband i sin nya kampanj

Du har säkert redan hört talas om Fitbit-armbandet, ett smart plagg som har den mest kompletta appen för fysisk aktivitet på marknaden. Fitbit har ett brett utbud av dagliga tränings-, aktivitets- och prestandaprodukter, som Charge (den övervakar de steg du har tagit, den sträcka du har rest, växterna klättrat, de förbrända kalorierna, den tid du har sovit och kvaliteten på din dröm , tillsammans med nummeridentifieringssystem) och Flex (under dagen övervakar det steg, körd sträcka och förbrända kalorier och på natten övervakar den sömnkvaliteten, med alarmläge) två av de mest populära.

Här är en tabell som jämför sina produkter:

Klicka för att förstora

Nu är en av dessa produkter huvudpersonen i den nya kampanjen som de presenterar för oss.

Är om AXA, ett försäkringsbolag som ger bort Fitbit-aktivitetsarmbandet när de anställer en av sina hälso- eller livsförsäkringar för att hjälpa oss att vara aktiva och vältränade. Anses som den bästa sjukförsäkringen på marknaden, enligt den studie som Cronos-konsultföretaget utarbetade i februari 2014, har AXA mer än 35 000 yrkesverksamma i sin databas, samt prestigefyllda medicinska centra och sjukhus, som Teknon, Grupo Hospitals of Madrid , Grupo Quirn, Creu Blanca, etc.

Kampanjen pågår till den 31 december 2014 eller tills armbandslagren är slut, giltiga över hela det nationella territoriet under direkt presentmodalitet. Både nuvarande AXA-kunder och nya kunder vars utgivningsdatum sammanfaller med den bestämda perioden (kampanjens varaktighet) och tecknar nya livsrisk- eller sjukförsäkringar kan delta i den.