aviary

Aviares bildredigerare, redan i Windows 8 och RT

voljär

Många av er känner till och använder bildredigeraren för Aviary, och för några månader sedan meddelade vi redan sin officiella lansering för iOS och Android, en version av redigeraren som visade sig vara ganska populär. Efter utvidgningen som den välkända fotoredigeraren som den är, kommer nu versionen av Aviary för Windows 8 och RT.

Under namnet Photo Editor tillåter Aviary för Windows åtkomst till vårt fotogalleri (de som sparas direkt i Bilder) eller söka efter ett foto som är lagrat på vår dator. Ett exempel på fotogalleri läggs också till vänster med vilket vi kan öva och retuschera bilderna efter eget tycke utan rädsla för att skada några av våra egna bilder av misstag.

För att genomföra utgåvan kommer vi att ha ett antal verktyg som gör att vi kan lägga till effekter, ändra orienteringen på bilden, beskära den, ge den form och specifika ramar eller lägga till text, bland många andra saker. Vi har också ett galleri med klistermärken i klistermärkesavsnittet och en meny som gör att vi kan ändra ljusstyrka, kontrast, mättnad, röda ögon etc. Klicka på Klar sparar den redigerade bilden i samma Bilder-mapp på vår dator.

Du kan ladda ner Photo Editor gratis för Windows 8 och RT på den här länken.