Automatisk omladdning och visuella förbättringar i Streams of Hootsuite, socialchef för flera konton

nuevas strömmar hootsuite

Hootsuite, den populära tjänsten för att hantera flera nätverkskonton samtidigt, har förnyat sitt utseende strömmar eller tidslinjer för att göra dem mer överensstämmande med de sociala portaler som de motsvarar. Optimera visualisering, gör administrationen bekvämare och underlätta interaktioner ytterligare Inuti plattformspanelen utgör de den strategi som företaget avser i den här uppdateringen.

Den allmänna idén är att efterlikna ledarupplevelsen av de ursprungliga sociala nätverken till en högre nivå, inklusive till och med deras sätt att bädda in multimedia. Av de specifika modifieringarna framhävs det att det nu är lättare och mer intuitivt att utföra åtgärder som att svara, dela, gilla och kommentera, rymma långa kommentartrådar i separata strömmar – särskilt från Facebook- och Instagram-innehåll – och distribuera Slutför Twitter-konversationerna .

Produktiviteten förbättras också med strömmar som laddas om automatiskt och vars utseende har förbättrats, till exempel med bredare sektioner och mer tilltalande för teckensnitt i ögat.

För att testa renoveringen, klicka bara på den nya blå knappen som står Prova de nya strömmarna och visas högst upp på Hootsuite. Som vanligt kommer engelsktalande användare att vara de första som utnyttjar ändringarna eftersom testet för resten av användarna kommer att erbjudas endast under de kommande veckorna.

Mer information: Hootsuite officiella blogg