AudioBlocks, plattform för ljudresurser att integrera i projekt

Ljudblock

Människor som på något sätt är relaterade till audiovisuell produktion, oavsett om de är producenter, annonsörer, annonsmaterial, videobloggare etc., kanske känner till VideoBlocks-plattformen, som erbjuder dem genom prenumeration obegränsad tillgång till videoklipp, animerade bakgrunder, mallar för After Effekter och andra element som de kan integrera i sina projekt.

Det är en audiovisuell resursbank som kan testas gratis under sju dagar, där användare kan ladda ner upp till 20 klipp om dagen under denna tid, förutom andra element.

Idag har den precis lanserat sin kompletterande tjänst som heter AudioBlocks, med fokus på att erbjuda ljudresurser som ska integreras i alla typer av projekt.

Det säljs som den första prenumerationsbaserade resursen som ger obegränsad nedladdning av royaltyfri produktionsmusik, ljudeffekter och loopar.

Dessutom fortsätter den att påpeka möjligheten att ladda ner det du vill ska kunna användas i alla typer av projekt och för alltid, en aspekt som måste tas i beaktande, eftersom det framgår av VD för VideoBlocks, Joel Nederländerna, detta aspekt har särskild betydelse.

Om du använder en låt som du inte har rättigheter till kan det förstöra ett projekt.

AudioBlocks tillvägagångssätt är att möjliggöra användning av royaltyfri musik för produktion även om prenumerationen har upphört.

För att göra detta kommer användarna att ha obegränsad tillgång till ett bibliotek med mer än 100 000 låtar, ljudeffekter och slingor, där nytt innehåll kommer att läggas till varje vecka, så att de kan användas från mobiltelefonapplikationer till videor för att ladda upp till värdplattformar som YouTube.

och företag.

De kommer bara att behöva betala 99 dollar reklam, även om de kan testa tjänsten under en period av 7 dagar, vilket begränsar nedladdningar till 20 dagligen.

Tjänsten börjar med att fråga om sinnestillståndet i allmänhet och förfina sedan de resultat som erhålls med specifika instrument eller etiketter, vilket är metoden som gör det möjligt för användare att hitta de låtar och ljudelement de vill ha.