Att skicka hundratals personliga meddelanden via Whatsapp

vad många

Whatsapp är ett av de viktigaste verktygen som används för att kommunicera kunder med företag, och trenden ökar tack vare initiativ som Whatsapp for Business.

Nu när dörrarna har öppnats i denna sektor är det dags att hitta verktyg som hjälper till att kommunicera på ett mer praktiskt sätt, och en av dem är WhatsMany, speciellt utformad för att tillåta skicka meddelanden till hundratals människor med ett enda klick, personliga meddelanden tack vare sitt variabla system.

Med det här verktyget kan företag enkelt skicka användare boardingkort, leveransuppdateringar, kvitton och andra transaktionsmeddelanden, utan att behöva någon teknisk kunskap eller IT-infrastruktur för att börja använda den. Vi kan skicka meddelanden med hjälp av en excel-baserad panel, med data från våra kunder på motsvarande blad.

Det stämmer, vi måste bara kopiera och klistra in data direkt från Excel, med appen på samma sätt som vi skulle göra med excel, med AutoComplete-funktioner, flera ark etc. På detta sätt kan vi skicka unika meddelanden till alla genom att tilldela platshållarkolumner . Vi kan till exempel lägga till kundnamn i en platshållarkolumn och hälsa på sina kunder individuellt på WhatsApp.

Genom att skicka meddelandena får vi bekräftelse på om och när meddelandena levererades, skickas och ses av mottagarna, med en detaljerad analys av leveransen av meddelandena.

Kontot skapas på två minuter, det är bara nödvändigt att ha ett e-post-ID och telefonnummer, och det har en kostnadsfri kostnad för två dagars testperiod (250 meddelanden per dag maximalt) och $ 5 per månad för 500 dagligen meddelanden, det finns en Pro-version som tillåter upp till 1000 meddelanden per dag för 10 dollar per månad.

Du kan få mer information på whatsmany.com.