Att skapa e-signaturer enkelt och elegant

crear firmas

Vi har tidigare pratat om alternativ som vi kan använda för att skapa en korrekt e-signatur. Om vi ​​går några år tillbaka hittar vi artikeln Ett verktyg för att skapa e-signaturer på några minuter, med de 3 gratisverktygen för att skapa professionella e-signaturer eller med Signbot, för att skapa eleganta signaturer i våra e-postmeddelanden, men vi kan inte stanna kvar i 2017 och 2018 måste vi fortsätta med de nya alternativen som kommer fram.

Således kommer signature.email, ett alternativ som ger möjlighet att skapa signaturer utan att behöva programmera eller lära sig avancerad HTML.

Detta är produkten som skapats av en oberoende Minneapolis webbdesigner och utvecklare, Jesse Sutherland, som insåg att de befintliga gratisverktygen hade för många gränser och att de betalda var mycket dyra.

Du började schemalägga den här tjänsten för ett år sedan för att ta emot e-signaturer utan begränsningar för antalet fält eller bilder som kan inkluderas.

Vi kan börja skapa signaturen utan registrering, välja en mall och börja redigera innehållet. För att ladda upp ett foto är det nödvändigt att skapa ett konto så att vi kan stanna och fortsätta ytterligare en dag utan rädsla för att förlora framsteg.

I betalningsalternativet kan vi skapa en anpassad länk för signaturgenerator som ska skickas till medlemmar i samma team, vilket hjälper till att upprätthålla samma format, eftersom var och en bara behöver kopiera signaturen och ändra deras personliga data, med bibehållen struktur.

Den fria versionen tillåter bara en signatur och upphör också att gälla efter 30 dagar, så allt verkar tyda på att vi måste skapa en ny så att den visas korrekt i alla våra e-postmeddelanden.