“At home”, en alltmer populär affärsmodell på Internet

"At home", en alltmer populär affärsmodell på Internet

I stora städer, där shopping kan innebära flera timmars trafik, stress och en bra dos av besvikelse, blir det allt vanligare att se hur hemleveransmodellen erövrar de mest olika sektorerna.

Vi har följt trenden under de senaste åren och sett hur det inte bara var restaurangerna som pekade på pizzatrenden. Vi har sett företag som levererar månadsunderkläderpaket hemma, så att män inte behöver gå ut och köpa dem, från företag som skickar överraskningsmakeup med viss frekvens, från de som skickar kaffepåsar, från de som koncentrerar sig på spel för barn , för frisörer, för dem som gör naglar, för dem som rakar sig … det räcker att göra några sökningar på Internet för att upptäcka extremt varierade projekt i olika städer i världen, alla satsar på leverans av produkter eller tjänster på Hem.

Idag har vi fått det vinnande projektet från den 12: e upplagan av SeedRocket-campus, där tolv startups väljs för att delta i tre intensiva dagar av mentorskap och den tredje dagen är det en presentation där de tre bästa start-ups väljs från campus. Vinnaren var Lord Wilmore, ett spanskt företag som har sitt eget receptglasögon med 100% distribution online. Företags affärsmodell återgår till samma koncept: att undvika kundförflyttning. I det här fallet erbjuder de till och med en gratis testtjänst hemma, eftersom de skickar tre ramar för att prova dem i tre dagar gratis och utan åtagande att köpa.

Det vill säga, det är inte längre bara att leverera det som köps hemma, eller skicka överraskningssatser, utan säkert mode Vi skickar det till dig hemma för att prova det, och om du gillar det, köp det.

Det är vanligt att allt redan har uppfunnits på Internet, att det inte finns plats för nya företag, att det är svårt att konkurrera med de stora … i verkligheten upptäcker vi fortfarande nya sätt att sälja, och det verkar som att spara tid för konsumenten (som till slut blir den mest värdefulla för honom) är det bästa alternativet i dessa tider.

Bild: shutterstock.com