Astrid’s Remind Me – Aktivitetshantering integrerad i Gmail

tareas

Förvandla e-post till uppgifter o Att ha ett ledningssystem i vårt e-postprogram är viktigt för att öka produktiviteten dagligen. Även om Google har gjort vissa rörelser i detta avseende under de senaste åren (till exempel skapandet av de fattiga Uppgifter inom Gmail) finns det fortfarande inte mycket att säga om detta ämne, och från Astrid demonstrerade.

Det är en Chrome-förlängning som låter oss ha allt vi behöver göra i framtiden under kontroll. Vi måste bara trycka på dess ikon för att lägga till text i vår uppgiftslista, från webbläsaren själv, synkronisera data mellan webben och våra mobiler, att känna till våra skyldigheter var som helst.

I den senaste versionen tillåter de hantera att göra-lista från Gmail, liksom att omvandla alla e-postmeddelanden till en uppgift med ett enkelt klick, vilket hjälper till att alltid ha e-postmeddelanden som hänvisar till skyldigheter under kontroll och skiljer dem från rent informativa.

När som helst kan vi komma åt uppgifterna för en viss dag genom att kunna filtrera data med hjälp av vänster meny i vårt e-postprogram.

Det finns fortfarande en lång väg att gå, men det är ett fantastiskt första steg i att organisera vårt ansvar.