Asana integrerar Harvest för att möjliggöra spårning av tid som spenderas på varje uppgift

Asana integrerar Harvest för att möjliggöra spårning av tid som spenderas på varje uppgift

Projekt- och uppgiftshanteringsverktyget Asana tillkännager på sin blogg integrationen av Harvest-tjänsten för att tillåta användare att mäta den tid de spenderar på var och en av de uppgifter de måste utföra. Användare kan aktivera Harvest för personligt bruk, för användning av alla användare i samma team eller för tillgänglighet inom en viss arbetsyta.

När den väl är aktiverad som en applikation, klickar alla användare som måste utföra en uppgift på den lilla klockikonen och sedan börjar räknaren. För att tas i beaktande av användare som måste ha ett användarkonto aktiverat inom Harvest-tidsspårningstjänsten, som har ett gratis alternativ och flera betalningsalternativ, som kan användas under en period av 30 dagar som en prövning.

Utan tvekan är det en intressant integration framför allt för de oberoende yrkesverksamma som måste fakturera den tid som spenderas på sina kunders projekt eller av någon annan anledning som kan uppstå på grund av genomförandet av ett projekt individuellt eller gemensamt. med andra medlemmar i samma team.

De har lite mer information på sin blogg, även om de också har en liten redigerad guide för aktivering enligt deras behov.

Enligt Harvest medgrundare Danny Wen:

Med så många passionerade kunder som använder både Asana och Harvest, är vi glada att kunna följa upp Asana en gång idag. Integration gör det helt enkelt att kontrollera tiden för alla uppgifter i Asana

Länk: Aktiveringsguide för skörd | Går: Tillkännagivande på hans officiella blogg