ArtDiscover, gratis konstguide där konstnärer och gallerier kan marknadsföra sig gratis

arte

Eftersom ArtDiscover (artdiscover.com) presenterar detta projekt som, född i december 2012 av Claudia Eleuterio, vill göra konsten mer tillgänglig för användare runt om i världen och förse dem med information om utställningar, konstnärer eller konstutrymmen internationellt relevant.

De har ett ungt team av konstexperter och en stor passion för internet som, enligt vad de berättar för oss, genomgår en mycket intensiv första månader, och har redan fått 2 073 gallerier och 509 registrerade artister.

Vi vill utnyttja den flexibilitet som en ny webbplats ger oss för att kunna erbjuda användarna ny och relevant information om vad som händer i konstvärlden.

Huvudsyftet med ArtDiscover är att vara en marknadsföringsplattform för konstutrymmen och konstnärer. Både gallerier och konstnärer måste ge en kort beskrivning av sig själva, bilder och all annan information som kan vara relevant och användbar för användaren, såsom kommande utställningar, kontaktinformation etc.

Vi uppmuntrar både gallerier och artister att hålla sina profiler uppdaterade inklusive nya evenemang och att inkludera bilder som profiler med denna information är mest besökta.

Både konstnärer och gallerier kan marknadsföra sig själva gratis genom att skapa sina profiler på vår webbplats och hantera dem själva (uppdateringar, nya utställningar etc.). På grund av begäran från flera konstutrymmen har de inkluderat en betald version där ArtDiscover kommer att ansvara för att skapa, hantera och hålla dessa profiler uppdaterade.

De finansierar den fria plattformen genom att acceptera reklam i bannerformat.

Vårt mål är att skapa en affärsmodell som tillför värde för både våra användare och våra sponsorer, vilket hjälper till att koppla ihop människor med ett gemensamt intresse för samtida konst.

Ett bra ställe att lära känna stadens konstnärliga rörelse.