Apptimize

Apptimize, ett nytt verktyg för experiment och förbättringar med mobilapplikationer

Anpassa

Med tiden förändras människors sätt att interagera, särskilt tack vare utseendet på nya verktyg. Och vi upplever det just nu inför ökningen av smarta mobila terminaler med internetåtkomst, som förses med interaktion genom olika datorprogram som visas och täcker alla typer av behov. Och det är här Apptimize kommer in, ett nytt verktyg för realtidsexperiment med mobilapplikationer, fokuserat på Android- och iOS-plattformar.

Grundarna är Nancy Hua, en expert inom algoritmisk handel inom finansbranschen, och Jeremy Orlow, en före detta Googler och tidigare mobil säkerhetsingenjör vid 3LM. Idén med denna start, med stöd av Y-Combinator, är att täcka behovet av utvecklare att ha ett verktyg fokuserat på experiment med sina mobilapplikationer. Och är att förslagen som kan finnas, inte täcker detta behov väl, och dessutom är de praktiskt taget okända. Med andra ord finns det inget känt varumärke för att testa mobilapplikationer, särskilt eftersom många företag som erbjuder experimentverktyg fortfarande bara fokuserar på webben.

Så de börjar arbeta för att skapa Apptimize, vars namn redan gör det möjligt att intuitera dess syfte, vilket är ingen annan än att testa applikationer för att göra förbättringar i framtida versioner. För att göra detta kommer utvecklarna att inkludera en liten kod i applikationerna, vars funktion inte skadar dem, och som kommer att ha en panel i realtid där de kan se resultaten av de utförda experimenten. Experimenten kan inkluderas i nya versioner och de kan också inaktiveras när som helst, vilket möjliggör långsiktiga uppdateringar för de applikationer som behöver det.

På detta sätt kan utvecklare experimentera med applikationer för att införa nödvändiga förändringar, särskilt om de ursprungligen är rädda för att tillämpa sina idéer för att förbättra dem men inte vågar undvika konsekvenser, särskilt om de får inkomster från egna applikationer.

För närvarande har han arbetat med dussintals utvecklare och är för närvarande i privat beta. Tyvärr har du inget gratis alternativ, men utvecklare som är intresserade kan registrera sig gratis och ladda ner SDK innan de åtar sig att betala.

Länk: Apptimize | Går: TechCrunch