Apple tillkännager sin nya version av Safari med viktiga nyheter och förbättringar

Safari

En av de nyheter som just har presenterats vid Apples WWDC-utvecklarkonferens, som hålls just nu, är den nya versionen av Safari, som kommer att släppas med den nya versionen av OS X, kallad Mavericks.

Enligt Apple kommer den nya versionen av Safari att ha förbättrat JavaScript-prestandan avsevärt, även om den överträffar prestanda som erbjuds av webbläsare Chrome och Firefox, något som måste verifieras i praktiken och i analyserna som utförs oberoende. Ändå kan denna pik få resten av webbläsarna att kunna sätta batterierna för att bli sanna för att förbättra denna aspekt.

Dessutom innehåller den en ny funktion som heter Power Nap, som gör att du kan minska den energiförbrukning som webbläsaren kräver. När det gäller de funktioner som användarna erbjuder, innehåller den nu en ny bokmärkesida, som också åtföljs av ett nytt sidofält, som ger tillgång till bokmärken och läslistor, där det bland annat är delade listor.

iCloud-nyckelring tas också till Safari, din molnnyckelring för hantering av lösenord, liksom kreditkort och annan data. Det kommer att fungera online liknande applikationer som Lastpass.

Möjligheten att lägga till bokmärken ett klick bort och det nya utseendet på Reader utgör de viktigaste nyheterna om den nya versionen av Safari.

Länk: Officiell Safari-webbplats