Apple överger definitivt tillverkningen av externa bildskärmar

apple-lg

Under grundton Förra torsdagen såg Apple ett viktigt slående drag från företaget, trots att det för många kunde gå obemärkt förbi: Apple introducerade och rekommenderade användningen av LG: s nya 5K-skärm med USB-C, företag med omfattande erfarenhet av elektronisk produktutveckling.

Som vi säger är det en viktig händelse, eftersom det antydde det Apple avsatte tillverkningen av Apple Cinema Display, dess karakteristiska externa bildskärmar.

Trots det faktum att Apple inte har utfärdat någon form av officiellt uttalande som meddelar att dess linje med skärmar har upphört det bitna äppelföretaget skulle ha bekräftat sitt beslut till en medlem av The Verge-teamet, som gör rörelsen officiell.

Att överge raden av Apple-skärmar var ett förväntat drag, särskilt med tanke på att företaget inte hade uppdaterat det på flera år.

Istället verkar Apple fokusera på att främja integration.

hårdvara med enheter från andra tillverkare.

Det råder ingen tvekan om att LG-skärmen som marknadsförs av Apple under grundton uppfylla förväntningarna hos de mest krävande, särskilt med tanke på att det skulle ha utformats i samarbete med företaget.

Slutligen tar vi tillfället i akt för att komma ihåg att förutom avvecklingen av Apple Cinema Displays, har företaget tagit bort 11-tums MacBook Air från webben.

Källa: Nilay Patel (The Verge).