Apple Music will be completely renewed, giving priority to the video and the original series

Apple Music kommer att förnyas fullständigt och prioriterar videon och originalserien

Apple Music kommer att förnyas fullständigt och prioriterar videon och originalserien

Apple Music kommer att förnyas fullständigt och prioriterar videon och originalserien

Den nya Apple Music kommer inte att ha ett särskilt passande namn; när du lägger musik åt sidan och fokuserar på videon.

Under lång tid var iTunes referensen i försäljningen av digital musik; Med Apple Music försökte företaget ta steget till streaming och erbjuda en mer komplett upplevelse. Resultaten var något nedslående och behövde några förändringar.

Den nya Apple Music kommer att fokusera på video

Efter denna svåra början har Apple Music tagit fart och överträffat till och med Spotify. Men Apple vet att du inte kan stanna där; Du vet att nästa barriär du måste bryta är video.

Det är ingen hemlighet Apple vill gå in i innehållsproduktion; Det har till och med ryktats om att köpa Disney för att få det. Det är där framtiden är, och Apple är för tillfället något efter i det avseendet. Apple Music har redan ett videosektioner, men det är knappast viktigt och samlar inte mycket innehåll.

Den nya Apple Music kommer att ändra detta, enligt Bloomberg; den nya appen kommer i slutet av året, samtidigt som lanseringen av den nya iPhone och iOS 11.

Apple går in i produktionen av originalserier

Med den här nya versionen kommer appen inte bara att fokusera på musik utan på video; och också på ett stort sätt. Självklart, appen förnyas helt för att ge videoinnehåll mer vikt.

Men hur är det med innehållet? Enligt samma källor, Apple förbereder tio originalserier för premiär på Apple Music; Det är inte första gången som Apple producerar innehåll, men det är första gången i denna skala.

Det finns dock fortfarande många tvivel om denna renovering; till exempel om detta innehåll är tillgängligt över hela världen. Apple upprätthåller fortfarande hinder som tjänster som Netflix har kämpat med i flera år; När du skapar originalinnehåll har Apple inte begränsningar för tredje parts rättigheter, men en annan sak är att företaget är ordnat att utnyttja det.