Apple Music har en ny årlig prenumerationsplan, men den är ganska dold

Imagen: TechCrunch

Bild: TechCrunch

Som TechCrunch har funnit har Apple Music, Apples prenumerationstjänst för musik, nyligen en årlig prissättning.

Faktum är att för att få årsplanen måste du för närvarande ha en annan prissättning så att du genom den kan migrera till den nya årsplanen, som kostar 99 dollar. De som inte har prenumeration på någon ränteplan kan inte få tillgång till den nya årsplanen direkt.

Själva publikationen har provat olika sätt att få tillgång till den nya prissättningsplanen, eftersom den är ganska dold och endast kommer att vara möjlig för dem som redan har en annan prissättningsplan och måste konsultera och, när så är lämpligt, migrera. via Apple Music-prenumerationsinstallationsalternativen genom prenumerationsavsnittet i App Store.

Det händer så att förutom att det inte är lättillgängligt har företaget med det bitna äpplet inte gjort ett meddelande om det, åtminstone för tillfället, även om sanningen är att den nya årsplanen kan vara ganska intressant för vissa användare , åtminstone för dem som betalar 9,99 USD varje månad. Fram till nu var du tvungen att använda tillgängliga presentkort för att betala $ 99 för 12 månader.

I detta avseende måste företaget uppmärksammas för att se om det gör ett formellt tillkännagivande under de närmaste timmarna eller dagarna och erbjuder mer detaljer om detta resultat från ovannämnda publikation.