Applåder – analys och poängsättning av mobilappar baserat på användarfeedback

Applåder

Om du är en utvecklare av mobilapplikationer, eller till och med om du är ett varumärke eller företag som har mobilapplikationer, och du har publicerat dem på Google Play och / eller App Store, är Applause en ny plattform som tillhör uTest, som kommer att låter dig känna till olika aspekter av samma som beviljas av användare som har installerat dem i sina terminaler och kommenterat respektive marknader. Faktum är att Applause är ett rankningssystem för mobila applikationer, fokuserat på de som tillhör Android- och iOS-plattformarna.

Ursprungligen tillhör uTest Labs, även om det lanserades som ett oberoende varumärke, tar Applause hänsyn till en serie faktorer för att ge poäng från 1 till 100 till applikationer, dessa är tillfredsställelse, prestanda, användbarhet, säkerhet, stabilitet, pris, interoperabilitet, elegans, integritet och innehåll. Dessutom kommer du att kunna känna till under en tidsperiod variationen av poängen för samma ansökan.

I grund och botten är det som Klout men för mobila applikationer. Men du kommer inte bara att kunna ta hänsyn till användarnas övervägande av dina applikationer, eftersom du också kommer att kunna jämföra dem med konkurrerande applikationer.

För närvarande verkar det som om inte alla appar på Google Play och App Store samlas in och plockar upp de som har ett betydande antal kommentarer, så de mindre populära eller nyligen uppträdda apparna är ännu inte tillgängliga i Applaus-databasen. .

Användningen av Applåder är gratis just nu.

Länk: Applåder | Går: TNW