appfollow, för att veta allt som händer med vår app på Android och iOS

följa efter

När vi väl har laddat upp en applikation till Google Play eller iTunes är det dags att lyssna, se rösterna, kommentarerna, ändringarna i rankningen, uppdateringarna, positionen i sökmotorn för specifika nyckelord … ta hand om en app är som att ta hand om en webbplats, och du måste vara ständigt uppmärksam på vad användarna ber om.

appfollow är en plattform som hjälper oss med detta ämne, det låter oss bland annat specificera nyckelord för att få positionen för vår app i sökmotorn, och vi kommer att få den informationen via Slack, HipChat, Telegram och Email. Naturligtvis övervakar den också de variabler som anges ovan inklusive kommentarer och röster.

Den integrationen med Slack är ganska ny, vilket hjälper oss att ha information om hur vår app beter sig i motsvarande butik i vårt arbetschatt. Det är ytterligare ett exempel på Slack API: s flexibilitet, vilket öppnar dörren mer och mer för tredjepartsapplikationer.

Nu bjuder de så att det är möjligt att registrera en app med upp till 5 nyckelord gratis, som meddelats av en av projektledarna från Producthunt, så det är ett bra tillfälle att ha rörelsesdata under kontroll. resultatet av vårt arbete.