Appar för att förbättra sömnen på Android

Appar för mejorar el sueño en Android

Efter en lång dag på jobbet, en svår dag i skolan eller någon annan daglig aktivitet är det lätt att säga att vi kommer att sova lugnt och utan problem, men det är inte alltid så lätt att sova första gången. Därför tar vi här de perfekta allierade att somna på nolltid.

Och det spelar ingen roll om du lider av sömnlöshet, snarkning, sömnapné eller andra problem, för nedan ser du några gratis applikationer som hjälper dig att förbättra dina vanor vid sänggåendet så att du kan vila så bra som möjligt.

Sömncykel

Med Sleep Cycle kan vi vara lugna vid sänggåendet tack vare dess olika funktioner som kommer att se dig att känna till dina vanor när du går till sängs för att vila. När du har laddat ner och installerat appen måste du registrera dig och svara på några frågor för att komma igång.

Den ovannämnda appen aktiverar rörelsessensorerna på din mobiltelefon vid sänggåendet för att spela in hur många gånger du rör dig medan du vilar, så du måste lämna din mobil på sidan av din säng för att den ska fungera. På samma sätt, medan du sover, kommer appen att spåra dina rörelser och har också en funktion som upptäcker ditt lättaste sömntillstånd i din dagliga cykel så att du vaknar utvilad och utan problem.

Sova bättre

Den här appen, utvecklad av det berömda österrikiska mobila fitnessföretaget Runstastic, är en av de mest framträdande i området. Bland de viktigaste punkterna finner vi att det har mycket kompletta alternativ och verktyg som hjälper oss när det gäller att känna till vår sömncykel: Du kan ange hur många livsmedel du har ätit, om du har gått till gymmet, om du har haft en svår dag och om du ens har konsumerat alkohol.

Dessutom har den ett alternativ som övervakar månens olika faser för att se om det påverkar din vila. Dess betyg på Google Play är 4,1 och det har redan mer än 5 miljoner nedladdningar.

Sov som Android

Med mer än 10 miljoner nedladdningar i Play Store kan vi säkert säga att Sleep as Android kanske är den bästa appen i topp 3. Det finns flera styrkor med denna applikation: lägg till ett innovativt alternativ där vi kan skapa en serie tester som vi måste klara för att tysta larmet, för att inte falla tillbaka i sängens kopplingar när vi står upp.

Å andra sidan kan vi ansluta appen till några smarta klockor som Galaxy Gear och Mi Band och med andra fysiska prestandaapplikationer som Google Fit. Som en annan pluspunkt, sova som Android Den har utformats så att du vill sova genom naturljud och även med andra metoder. Liksom de tidigare är den tillgänglig gratis.