AOL förbättrar Games.com-spelportalen med nya funktioner

AOL förbättrar Games.com-spelportalen med nya funktioner

AOL har förbättrat Games.com-portalen med nya personaliseringsverktyg och gjort det möjligt för vissa titlar att nu spelas på surfplattor och mobila enheter, i syfte att förbättra dess egenskaper för att bli en utmärkt plattform för avslappnade spelare, vilket gör den till en upplevelse multi plattform.

John Fox, chef för Games.com, kommenterar att de har upplevt en enorm tillväxt för att vara ett medelstort utvecklarföretag (de har för närvarande 2,5 eller 3 miljoner unika besök per månad), och nu fortsätter de att växa tack vare föreningen med företag som Big Fish Games eller Arkadium. Totalt har de redan idag 5000 gratis onlinespel på webbplatsen plus de spel som är tillgängliga för mobila enheter.

Med den nya designen av webbplatsen ger de oss en social bar som visar oss de spel vi nyligen har spelat, personliga rekommendationer och favorittitlar, samt en panel där spelare har direkt tillgång till medaljer, poäng, poänghistorik och prestationer i spel, som erbjuder en mer social spelupplevelse.

Länk: Games.com | Går: TechCrunch