Använd / html5-tillägget för att byta från flash till html5 på youtube

Använd / html5-tillägget för att byta från flash till html5 på youtube

Om vi ​​öppnar youtube.com/html5 ser vi en skärm som den som visas i bilden ovan, där det är möjligt att ange att vi vill ha HTML5-spelaren istället för den klassiska blixten i alla youtube-videor.

Men om vi inte vill ha det, om vi vill lämna blixten i allmänhet och byta till html5 i en viss video, är det enkelt att göra det: lägg bara till / html5 i slutet av det.

På det här sättet, om vi försöker spela en YouTube-video på en mobil och den inte öppnas på grund av att den har sitt format i flash, behöver du bara lägga / html5 i slutet av webbadressen så att spelaren ändras automatiskt .

Exempel:

– innan: https://www.youtube.com/watch?v=wp2bY7SWHYw– efter: https://www.youtube.com/watch?v=wp2bY7SWHYw/ html5

Detta tips, som vi läser idag på reddit.com, ges av dem som föredrar blixt genom att kontrollera att 1080p-upplösningen inte finns i många videor när du använder HTML5, även om den nya spelaren accepterar att ändra uppspelningshastigheten (0,25x, 0,5x , 1x, 1,25x, 1,5x och 2x).

Problemet med upplösningen visas inte bland dem med en stor bildskärm, så det verkar som att det inte är något allmänt.

Personligen är en av de saker som jag gillar mest med HTML5-spelaren dess förmåga att ändra upplösning automatiskt när man byter från helskärm till normal storlek utan att behöva uppdatera den.

Det är tydligt att HTML5-formatet är mycket bättre, men du måste vänta lite för att säga att det är perfekt.