Android-appar för dagliga fysiska övningar på 7 minuter

Bild: App Entrenamiento de 7 Minutos

Bild: 7 minuters träningsapp

Denna LumoWell-app erbjuder en lista över dagliga intensiva övningar för att utföra dem i 7 minuter, och lovar att deras kontinuerliga prestanda möjliggör förlust av fett, toning av olika delar av kroppen, förutom att få en platt mage på kort tid.

Den har också en integrerad virtuell tränare som kommer att vägleda dig när du utför övningarna.

Den finns i både den fria versionen och den betalda versionen, som erbjuder nya funktioner, till exempel tillgången på mer intensiva övningar och en dietplan varje vecka, utan reklam.

Denna app från Simple Design Ltd.

erbjuder en tabell över enkla övningar som ska utföras under en period av sju minuter varje dag, bestående av 12 övningar att göra på cirka 30 sekunder vardera och med korta viloperioder inkluderade bland dem, som äga rum när som helst, var som helst.

Den har enkla förklarande videor och är kompatibel med Google Fit.

Applikationen i sig kommer att vara ansvarig, via röst, att ange för användaren när man ska börja en övning och när man ska vila.

I den här aspekten kan användaren ställa in vilotiden och få tillgång till föregående eller efterföljande övning som de ser, och kan också pausa träningen om de hittar någon anledning till det.

Den här appen från Fitness Guide Inc.

har också en tabell med 12 övningar som ska genomföras varje dag under en period av 30 sekunder vardera, med korta pauser mellan dem.

De påpekar att de är enkla övningar som alla kan utföra utan några specialiserade medel någonstans.

Användare har möjlighet att spela in de dagliga resultaten och de kommer också att ha möjlighet att sätta mål som ska uppnås genom träningspass som enligt appen är intensiva och motsvarar mer än en timmes övningar.

Den här Perigee AB-appen spelar med gamification för att göra dagliga träningspass till ett spel, med tre liv som kan gå förlorade inom en månad, avsluta spelet och starta om det från grunden, förutom prestationer och belöningar.

Tanken med den här appen är att användare gör dagliga övningar i 7 minuter varje dag för att uppnå önskat resultat efter sju månader.

Likaså påverkas tillgången på 30 sekunders intensiva övningar med korta pauser mellan varandra.

För detta kommer all information om övningarna som ska genomföras att erbjudas på ett mycket visuellt sätt, med illustrationer, timers och instruktioner på skärmen tillsammans med röstmeddelandet, som kommer att vägleda dig.

Andra funktioner gör det möjligt för användare att spara sina framsteg på Google Drive eller följa dem grafiskt, förutom att de kan dela framgångar på sociala nätverk.