Android-appar för att filtrera bilder i Instagram-stil

Appar för editar las fotos de Instagram

Om du vill kopiera bilderna på dina favoritpåverkare eller följare på Instagram behöver du mer än bara en touch av skugga och glans. Istället för en tar vi upp dig 5 applikationer som kan hjälpa dig att ge dig den kvalitetshöjningen till alla fotografier du lägger upp på det sociala nätverket för tillfället. Alla appar har många redigeringsverktyg och kan laddas ner gratis från Google Play. Här är höjdpunkterna för var och en av dem.

Efterljus

Lyckligtvis har skaparna av Afterlight utvecklat Android-versionen i flera månader och tack vare detta kan du bland annat ha 15 inställningar, 59 filter, 66 texturer och upp till 77 typer av ramar för dina foton. Även om vissa extra alternativ betalas, verktyg till noll kostnad gör vad de lovar att ge dig mer färg eller lägga till någon formälska varje bild du laddar upp till dina sociala nätverk.

Foodie

Följer du konton som är specialiserade på att publicera foton på mat som får dig att korsa skärmen för att smaka på den? Så de kommer sannolikt att vända sig till Foodie. Det här är inte bara någon fotoapp, Det är specialiserat på att ge dig enkla guider för att mat ska se aptitretande ut genom bilderna., en timer för att förbättra bilderna på bilderna och cirka 30 filter för olika typer av mat: BBQ, tropiska etc. Dess betyg är 4,4 och har mer än 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Moldiv

Om du vill ha fler alternativ för att redigera dina foton bör du veta att Moldiv har fått ett gott rykte för att ha mer än 180 filter med 12 teman, collage med möjlighet att gå med i 9 foton, professionell kameraJag har levande filter, specialiserade skönhetsfilter och andra effekter som kommer att se bra ut på dina Instagram-inlägg. Liksom de tidigare kan den laddas ner helt gratis.

Fisheye Lens Pro

För att ta vidvinkelbilder och fånga dem med fisheye-effekten kan Fisheye Lens Pro vara ett av de bästa alternativen. Om du följer Instagram-konton som GoPro kommer du att se flera inlägg som använder den här effekten. Men nu kan du också göra det från din mobil och utan att spendera ett öre. Här hittar vi 90 färgfilter och 8 stilar av fiskögolinser.

Adobe Photoshop Express

Och vi avslutar topp 5 med en av de mest kompletta applikationerna idag. Adobe Photoshop Express har över 100 miljoner nedladdningar delvis på redigeringsalternativ tillgängligas: 80 filter, speciella korrigeringar, grundläggande funktioner, 15 ramar och ramar, skapande av collage och olika typer av format för att spara bilder. Så om du vill ha något mycket mer avancerat kommer den här Adobe-applikationen att vara ditt bästa alternativ.