TEKNOLOGISK

Ändringar i Googles sökapplikation för Android

Google

Google har offentliggjort de innovationer som version 4.0 av sin sökapplikation för Android-plattformen kommer att ge, där det uppenbarligen kommer att ha den nya materialdesignvisuella stilen, inklusive slående färger, flytande animationer och förenklade mönster, även om det ursprungligen är ändring kommer att finnas tillgänglig på de enheter som har den senaste versionen av Android, känd som Lollipop.

Google påpekar också att dessa användare av en Nexus 6, Nexus 9 eller Samsung Galaxy Note 4 kommer att kunna konfigurera sina telefoner så att när de informeras av Ok Google kan de reagera även om skärmarna är avstängda och de kopplas bort . Å andra sidan kommer applikationen nu att kunna hämta möjliga planer från GMail, så att användare kan lägga till dessa planer i kalendern så att de senare får sina motsvarande påminnelser. Det kommer också att hjälpa till att upprätthålla en relation mellan resor, att göra och mycket mer genom användning av individuella Now-kort.

En annan intressant punkt är det faktum att applikationen nu hjälper användare att hitta vad de behöver, även om den är tillgänglig i andra applikationer, vilket leder till att de visar önskat innehåll. Google gör till exempel en sökning efter specifikt innehåll på Tumblr, även om det indikerar att det också fungerar med andra applikationer, tillåter sökningar på TripAdvisor, lyssnar på musik på TuneIn, hittar ett hus i Trulia eller till och med hittar kulinariska råd på YouTube.

Slutligen är det slående att den nya versionen också fungerar som en virtuell valuta för beslutsfattande, så att det inte längre är nödvändigt att ta ut en fysisk valuta och ange huvuden eller svansar för varje alternativ att välja mellan.

För tillfället är det inte tillgängligt för alla användare just nu, även om det redan finns .APKs för dem som vill ta risker innan de väntar på att det ska vara tillgängligt för sina egna enheter.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS