Amazon Spanien har redan 1200 fysiska poäng för orderplockning

Puntos de recogida

Hittills har Amazon Spain-användare angett de fysiska adresserna som de vill att vi ska skicka sina beställningar till, men nu har vi också möjlighet att ange en av de 1 200 insamlingsplatser som finns tillgängliga i hela Spanien, så att en gång våra beställningar till den valda samlingsplatsen , vi kommer att få ett e-postmeddelande och vi kommer att ha 14 kalenderdagar för att närma oss det för att samla in det personligt, perfekt om vi inte är hemma vid ankomst eller inte vill att de ska skickas till våra arbetsplatser.

De tillgängliga 1200 insamlingsställena består av soptunnor, kiosker, stationer eller andra butiker och tillhörande platser. Användare kan välja dem under bearbetningen av våra beställningar eller när som helst från Mitt konto / Inställningar / Lägg till ny adress, med till höger tre sätt att söka efter närmaste insamlingsplats för oss, efter adress, postnummer eller efter intressera. Efter de 14 kalenderdagarna, om vi inte har samlat in vår beställning, återvänder den till Amazon-lager och vi får återbetalning.

Det kan inte vara vi som kan samla in våra beställningar, ja, i det här fallet kan vi också delegera till andra människor så att de kan hämta dem åt oss, och om de inte kan, kan de också delegera till någon annan.

Utan tvekan har vi många fler möjligheter att göra inköp via Amazon Spanien, anpassa sig till våra förhållanden hela tiden, utan att ta några extra kostnader, ha det gratis för Amazon Premium-användare, för produkter före försäljning och för dem som lägger ett beställningsminimum på 19 euro i böcker, kläder, bagage, skor och accessoarer.