Amazon levererar din dagliga hemleverans i Storbritannien med Amazon Fresh

AmazonFresh

Som vi berättade för dig då lanserade Amazon en livsmedelsleveranstjänst i USA. Från och med nu, UK-baserade Amazon-kunder också de kommer att kunna beställa alla typer av basmat med leverans samma dag Tack vare ankomsten av Amazon Fresh till det landet, den första i Europa som har denna tjänst.

Till en början skulle tjänsten vara tillgänglig för alla Amazon Prime-kunder som är bosatta i 69 postnummer spridda över norra och östra London. Som Amazon har rapporterat, vara möjligt att prova Amazon Fresh helt gratis under en period av 30 dagar, efter vilken tid måste du betala £ 14,98 per månad för Prime & Fresh eller £ 6,99 om du bara vill få tillgång till livsmedelsleveransservice.

Det är intressant att notera att alla inköp som överstiger 40 pund kommer att dra nytta av gratis leverans, medan beställningar vars belopp är lägre måste lägga 3,99 pund för transport. Också, Amazon har meddelat sitt åtagande att leverera köpet på en timme. Specifikt erbjuder e-handelsjätten ett stort antal olika produkter, såsom förpackade produkter, kött eller skaldjur och andra livsmedel som ost, choklad, vin och kaffe.

Utan tvekan är det en mycket intressant rörelse från företagets sida. Vi kommer att vara vaksamma om det sprider sig till nya länder de närmaste månaderna.

Källa: The Guardian.