Amazon lanserar merch, så spelutvecklare kan sälja anpassade t-shirts

Merch

Amazon överraskar oss idag med lanseringen av sin nya tjänst som heter Merch By Amazon, genom vilken spelutvecklare, även om de också är öppna för innehållsskapare och alla intresserade, enligt ett företags talesman, kan öka sina inkomster genom försäljning av dina anpassade skjortor.

Det är en on-demand-tjänst där intresserade kan nå sina kunder och anhängare utöver reklam genom att sälja personliga t-shirts utan att behöva möta kostnaderna och produktionsprocesserna och skicka dem, eftersom de Detta görs av Amazon själv.Från tillkännagivandet av företaget anges att de intresserade bara behöver konfigurera sitt Merch-konto på Amazon, ladda upp bilden du vill ha till din skjorta, vare sig det är en logotyp, en bild av spelet eller någon annan bild, med möjlighet till använder Amazon-mallar för att komma igång och skicka in den.

På några timmar kommer den personliga skjortan att säljas var som helst i världen via Amazon.com, och du kan också marknadsföra den genom versioner av dina spel via Amazon Mobile Ads på Android, Fire OS och iOS.

Amazon kommer att hålla både produktionskostnaderna på cirka 8,10 dollar och en skattesats på 15% för varje försäljning gjord av en personlig skjorta, varför minimipriset måste vara tillräckligt för att täcka utgifterna. från företaget självt.

För att göra detta erbjuder Amazon utvecklare och alla användare som använder tjänsten en miniräknare som låter dem ställa in priset, där de kan se den slutliga vinsten de får från sina skjortor enligt det pris de anger. I den meningen påpekar han att när försäljningen ökar minskar utskriftskostnaderna, vilket förbättrar vinsten för dem.