Amazon lanserar Kindle Matchbook för att köpa elektroniska böcker för mindre än $ 3

Kindle Matchbook

Det är mer och mer vanligt att hitta människor i våra städer som på sin fritid läser sina favorittitlar genom sina elektroniska bokläsare, enheter som gör att de kan hysa många titlar och som de alltid kan bära med sig tack vare sin låga vikt. . Användare av e-bokläsare kommer nu att kunna räkna med en ny tjänst som erbjuds av Amazon, kallad Kindle Matchbook, vilken fungerar som Amazon AutoRip men fokuserar på böcker.

Kindle Matchbook dem låta e-boktitlar fås till priser som sträcker sig från helt gratis till under tre dollar, med ingång till några 70 000 titlar tillgängliga, mängd som kommer att växa över tiden. Användare kommer att kunna navigera genom sin Amazon-inköpshistorik för att se vilka titlar som köpts på fysiska medier som redan finns tillgängliga på elektroniska medier. Dessutom kommer de att kunna genomföra dessa konsultationer kontinuerligt om några av deras favorittitlar ännu inte finns tillgängliga elektroniskt. Tjänsten känner igen inköp som gjorts sedan 1995, då Amazon började sälja böcker.

Johnny Carson, WOOL, The Alchemist, Goodnight, Goodnight Construction Site och helt nya X-MEN Volym 1 är några av de tillgängliga titlarna, som meddelats från deras pressmeddelande. I grund och botten kommer användarna att kunna stödja elektroniskt några av de titlar som hittills fanns fysiskt på hyllorna och kunna ta dem med sig vart de än går från sina elektroniska bokläsare.

Länk: Amazon Kindle Matchbook