Amazon lanserar Key for Garage för att ta emot beställningar i garagen

amazon-730x477-730x477

Amazon börjar erbjuda ny paketleveransupplevelse till Prime-användare i USA med lanseringen av Nyckel för garage. Med det nämnda användare kan välja att ta emot sina beställningar säkert i sina garage utan att behöva ändra dina planer för att ta emot dem.

Allt de behöver är att ha Chamberlain Groups myQ Connected Smart Garage Opening System, som länkar dina myQ-konton till dina Amazon-konton i Key by Amazon-appen, och att den nya möjligheten finns i ditt bostadsområde, vars samråd kan göras via den här länken.

Beställningar på Amazon kan nu tas emot i själva garagen

Amazon erbjuder möjligheten för dem som behöver det, för att köpa en av de två tillgängliga myQ smarta garagesats. Den första av dessa är myQ Intelligent Garage Center, som erbjuder anslutning till befintligt garageöppningssystem, eller ett komplett intelligent öppningssystem med WiFi-anslutning från Chamberlain eller LiftMaster ansluten till myQ.

Amazon erbjuder en obegränsad tidsrabatt för myQ Smart Garage Center Kit, och även användare kommer att kunna lägga till en övervakningskamera från Amazon Cloud Cam (Key Edition), som också inkluderar en prisrabatt.

När de är redo, de behöver bara välja alternativet Leverans i garaget på Amazon.com för att ta emot beställningarna i sina garage.

Också, Från Key by Amazon-applikationen kommer de också att kunna veta status för sina garageportar, och de kommer till och med att ha möjlighet att öppna eller stänga dem på distans.

Allt du behöver veta om den här nya leveransupplevelsen visas i den här länken.