Amazon

Amazon lanserar Amazon Coins för Android-enheter i USA, Storbritannien och Tyskland

Amazon

Tidigare tillgängligt för Kindle Fire-enheter tillkännager Amazon lanseringen av Amazon Coins för Android-enheter i USA, Storbritannien och Tyskland. På detta sätt kommer användarna att kunna använda de mynt som erhålls på olika rutter, från deras direktköp (100 mynt kostar 1 dollar) till de som mottagits för att göra andra köp, bland annat för att köpa applikationer, köpa extra liv i spel som Candy Krossa eller till och med låsa upp funktioner som Angry Birds, bland andra möjligheter, direkt från dina Android-mobila enheter och surfplattor.

Nuvarande användare behöver bara uppdatera Amazon Appstore-applikationen på sina mobila enheter, och nya användare behöver bara ladda ner den senaste versionen. Båda kommer att kunna få igenom den här versionen www.amazon.com/getappstore och när de väl är på sina mobila enheter kan de se balansen mellan mynt de har.

Mike George, vice president för Amazon Appstore and Games, säger:

Sedan lanseringen av Amazon Coins har vi varit förvånade över antalet kunder som använder mynt, liksom antalet mynt de spenderar på appar och spel. (…) Eftersom kunder kan tjäna mynt när de köper appar från Amazon Appstore, och eftersom mynt kan köpas med upp till 10% rabatt, älskar kunderna det extravärdet de får genom att handla i vår Appstore.

När det gäller utvecklare fortsätter utvecklarna att tjäna sin vanliga intäktsandel på 70% när kunder handlar med Amazon Coins. I praktiken innebär lanseringen av Android-enheter i vissa länder dess expansion, förutsatt att det senaste erbjudandet av en serie tjänster som gör Amazon till det mest kompletta ekosystemet från slut till slut, enligt Amazon i sitt eget uttalande, som Det används för skapandet av utvecklarna, intäktsgenerering och kommersialisering av deras applikationer och spel.