Amazon kan arbeta med en fysisk knapp för att beställa var som helst i huset

Amazon förbereder sig för att öppna sin första fysiska butik i New York

Trots det faktum att Amazon – jätten inom elektronisk handel – redan har ett brett utbud av enheter för hårdvaraDet verkar som att han verkligen var intresserad av att utöka listan. Det är åtminstone det som försäkrar en rad rykten som vi läser i Reuters, som bekräftar att företaget redan skulle arbeta med en prototyp av en knapp ansluten till Internet som skulle göra det möjligt att förbättra shoppingupplevelsen på Amazon.

Dessa planer kommer att beskrivas i ett lite känt regeringsdokument, vilket indikerar en betydande förstärkning av företagets hårdvarutänkande. Faktum är att Lab126-divisionen, som ansvarar för att utveckla enheter som Kindle, planerar att öka sin personalstyrka med ett ganska stort antal anställda under de närmaste åren, och Amazon skulle investera 55 miljoner dollar i den verksamhet som kommer att genomföras ut i år. plats. Tydligen skulle enheten som Amazon utvecklade vara en slags knapp med WiFi-anslutning som vi alla kunde ha hemma. När du trycker på den skickar den en signal till företagets servrar och begär enheter av alla objekt som vi tidigare har konfigurerat. Detta kan ha många olika applikationer, eftersom det till exempel kan placeras i köket och användas varje gång vi tar slut på enheter av en viss produkt. Ändå, Vi får inte glömma att det för tillfället bara är ett rykteoch det kanske inte blir verklighet.

Hur som helst råder det ingen tvekan om att företaget fokuserar alla sina ansträngningar på att förbättra användarinköpsprocessen. Kom ihåg att för närvarande arbetar de också med ett orderleveranssystem med hjälp av drönare.