Amazon börjar redan erbjuda sitt första innehåll i HDR

Amazon Prime

Amazon talade först om sina avsikter att erbjuda innehåll på strömning i högt dynamiskt intervall i april förra året exklusivt för Prime-abonnenter i USA. Det bör noteras att HDR eller högt dynamiskt omfång är en teknik som gör att du kan förbättra områdena med starkt ljus och rester i scener, visar sig med bättre klarhet och på ett mer realistiskt sätt.

I denna bemärkelse har Amazon meddelat idag att den första säsongen av serien av sin egen produktion Mozart in the Jungle redan finns tillgänglig för visning i HDR, även om det är på Samsung-tv-apparater som är kompatibla med S-UHD, även om dörrarna till Amazon kunna njuta av nya vägar mycket snart. Kom ihåg att denna möjlighet endast är tillgänglig för abonnenter på Prime-tjänsten i USA utan extra kostnad.

Det är det första innehållet som Amazon för närvarande erbjuder i HDR, det är okänt för tillfället att annat innehåll snart kommer till katalogen, även om Amazon fortsätter att arbeta för att få nytt innehåll i 4K-UHD tillsammans med Hollywood-studior, ledande teknik företag och ledande elektronikföretag, så det är troligt att en del av detta innehåll också kan avnjutas i ett högt dynamiskt intervall, vilket är ett ytterligare komplement till 4K-UHD-innehåll.