Allmänt tillgängligt Codacy för att hjälpa utvecklare att förbättra sina koder

Codacy

Vi upprepade redan förra november lanseringen av Codacy, ett nytt utvecklarorienterat verktyg för automatisk mönsterövervakning inom programmeringskoder för bättre organisation, vilket möjliggör inte bara en bättre förståelse utan också eliminera de delar som kan vara onödiga. Sedan lanseringen har cirka 1300 utvecklare varit intresserade av denna plattform, vilket möjliggör analys av en miljon koder per dag i genomsnitt.

Idag har den dag valts för sin offentliga lansering, vilket lämnar den privata betaversionen, och där etikettstöd läggs till och officiella priser har publicerats. Som vi kan konsultera på själva sidan har den singlar, team- och företagsplaner, till $ 14,99, $ 49,99 respektive $ 149,99, även om det finns ett alternativ för en Enterprise-plan, i vilket fall de inbjuder dig att konsultera dem.

Åtkomst kan göras genom identiteterna i GitHub eller Google, och sedan kan de projekt de arbetar med läggas till, antingen manuellt eller genom att skaffa dem via GitHub. När det gäller de projekt som du vill lägga till manuellt, måste du ange serverns URL, med samma SSH-nyckel. Codacy berättar för TNW att det i år kommer att integreras med viktiga kontinuerliga integrationsverktyg förutom att lansera ett eget kommandoradsverktyg.

TNW erbjuder också en registreringslänk för att använda Codacy i en gratis månad.