Alla OnePlus 7 Pro-bakgrundsbilder

OnePlus7

OnePlus 7 Pro tillsammans med sin yngre bror, OnePlus 7, har redan presenterats och det kinesiska företaget vet att det har avancerat några steg jämfört med föregående serie. Och ja, förutom att ha alla dessa funktioner, sticker Pro-versionen också ut med högkvalitativa bakgrundsbilder som kan laddas ner på vilken mobiltelefon som helst. Dessa bakgrundsbilder har kommit från den kända Hampus Olsson, professionell som ansvarar för att skapa varje tapet från det Shenzhen-baserade företaget. Här är ett urval av den nyaste designern.

Det här är OnePlus 7 Pro-bakgrundsbilder

Totalt har vi 15 bakgrundsbilder som kan laddas ned på två sätt: den första, med OnePlus Never Settle vattenstämpel och den andra utan vattenstämpel, båda i samma 4K-kvalitet och för alla smartphones.

När det gäller utformningen av var och en av dem har vi ljusa färger fördelade i olika raffinerade linjer med nyanser för alla smaker. Det betyder att dessa inte kan jämföras med Huawei P30 Pro, som följer en helt annan stil.

Ladda ner OnePlus 7 Pro-bakgrundsbilder

Sedan lämnar vi dig länken som tar dig till filen med de 15 medlen från Dropbox. Du kan ladda ner var och en separat och utan kostnad från mappen OP7_Wallpapers i zip-format.OnePlus 7 Pro-bakgrundsbilder: Ladda ner från Dropbox Det bör noteras att skaparen av dessa tapeter har påpekat att de var designade för att ge en elegant stil på Fluid AMOLED-skärmen på 6,67 med QHD-upplösning av OnePlus 7 Pro. Du kan dock ladda ner den bakgrundsbild som du gillar mest på din mobil med en annan typ av skärm utan problem.