Alla funktioner i Pixel 3a och Pixel 3a XL

Pixel 3a

En av de många nya funktionerna som tillkännagavs på Google I / O var lanseringen av Pixel 3a och Pixel 3a XL. Vi granskar dess huvudsakliga egenskaper och några särdrag som presenteras i det nya Google-förslaget, som presenterar premiumfunktioner till halva priset jämfört med tidigare versioner. De nya pixlarna har Android 9.0 Pie, Qualcomm Snapdragon 670-processor med 8 kärnor, 4 GB RAM och 64 lagring. När det gäller designen finns det inga nyheter med avseende på tidigare modeller, eftersom de kommer att märka att de följer samma stil som Pixel 3. En av poängen att markera är att den integrerar säkerhetschipet Titan M, vilket ger ett plus att skydda vår information. Och som en bonus lovar de upp till tre års säkerhetsuppdateringar. Låt oss nu gå vidare till de egenskaper som skiljer dessa modeller, Pixel 3a och Pixel 3a XL: storlek, skärm och batteri.

skärm

Pixel 3a har en FHD + (2220 × 1080) OLED-skärm med 441 dpi på 5,6, medan Pixel 3a XL: s förslag är en FHD + (2160 × 1080) skärm med 402 dpi på 6 tum.

En aspekt som de kommer att märka är att det inte längre har det berömda hacket, vilket har varit en trend de senaste månaderna, men ramarna återvänder, men inte invasivt. Genom att trycka på ramarna kan användaren räkna ut den fulla potentialen i Google Assistant och den serie nya funktioner som presenteras idag, tack vare Active Edge.

Batteri

När det gäller batteriet har Pixel 3a en 3000 mAh och Pixel 3a XL med 3700 mAh. Det kan erbjuda en autonomi på cirka 30 timmar med full laddning, men om vi inte har tid att ladda mobilen kan vi ta en snabb laddning på 15 minuter, vilket ger oss upp till 7 timmar så att vi kan spendera en hel dag utan problem och flera timmar med att spela upp videor utan att påverka batteriets förbrukning. En intressant detalj är att batteriet automatiskt minskar förbrukningen av de appar som du inte använder ofta och prioriterar dina favoritresurser.

Kamera

Och nu går vi till stjärnan i detta Google-förslag. Det är faktiskt det fantastiska erbjudandet: att ha kameran än Pixel 3, men till halva priset. I den bakre kameran hittar vi 12,2 megapixlar med Dual Pixel-teknik och f / 1,8 bländare, med möjlighet att göra 4K-videor på 30 fps. Och i den främre kameran fokuserar en 8 megapixel och f / 2.0-bländare fast samma pixelkamera. Kamerafunktionerna är många, och var och en av dem öppnar en rad möjligheter för användaren. Till exempel har vi mörkerseende, rörlig autofokus, högupplöst zoom, HDR +, fasad autofokus. Och ja, även porträttläget. Google gör en jämförelse av de resultat som erhållits med Pixel 3a-kameran (bilden till höger), även i svagt ljus:

Dessutom har den en rad alternativ för att anpassa varje bild vi tar, för att ge den den touch vi vill ha, till exempel genom att justera skärpedjupet.

Priser

Du kan välja din nya Pixel i svart eller vitt, med hänsyn till att 5,6-tumsversionen är prissatt till 399 € och 6-tumsversionen till cirka 479 €. Den finns redan i Google Store.