Alianzo Rank – Mät ditt inflytande på sociala medier med termometern 2.0

Alianzo Rank - Mät ditt inflytande på sociala medier med termometern 2.0

Är dina sociala medier i brand? Eller helt kallt? Det är uppenbart att alla märken och influenser måste vara där för att visa hur många fans vi har eller hur aktiva dessa fans är. Många plattformar analyserar resultaten som ett varumärke uppnår, men hittills har ingen hjälpt till att jämföra dem: det är dit det kommer Alianzo Rank, det nya verktyget för att mäta den totala effekten av varumärken och människor på sociala medier. Det som 2005 var högkonjunkturen i bloggrankingen återföds med nya verktyg för communitychefer.

Rankning: Bloggar, Twitter, Facebook, YouTube, Foursquare och LinkedIn utgör Alianzo Rank. Positionen i varje ranking varierar beroende på 2,0-temperaturen (poäng i Alianzo) på dina sociala medier. Du kan filtrera rankningarna efter kategori, plats (land, region och stad) och språk som intresserar dig. Med Premium-konton kan du se alla profiler i sin helhet för att styra deras utveckling i varje ranking.

Specialverktyg: Personliga rankningar är mycket användbara för communitychefer: de är privata rankningar där du bara inkluderar dina konkurrenter för att övervaka utvecklingen av deras inverkan på nätverken. Kommunikationsföretagen lanserar Special Public Rankings varannan vecka så att vi kan se effekterna av mediavarumärkena för varje ögonblick. Kolla här vilka av de spanska modemärkena som är hetaste på sociala medier:

paket: det finns den fria, att känna till 2,0-temperaturen för alla profiler du vill skapa och Premium-en, som låter dig konsultera ett obegränsat antal positioner i varje ranking, korsa sökfilter och skapa obegränsad personlig ranking.

Kommer snart: teamet slutar inte och arbetar redan med att inkludera rankningar från Google+, Pinterest eller Tuenti och Facebook-profiler (nu är endast sidor tillåtna), utveckla ett API som är integrerat i andra applikationer och till och med spara en personlig historia med favoritrankningar. Och de håller på att slutföra översättningen av webben till portugisiska, italienska, turkiska och polska (du kan nu surfa på hela webbplatsen på engelska, franska och spanska).

Beräkning: Hur mäts temperatur 2,0? Dessa är de parametrar de använder i varje socialt medium.

Artikel skriven av Noemi de la Fuente, av Alianzo