airbornOS har ett alternativ till Google Docs som erbjuder kryptering

redaktör

Google Docs är en riktigt snabb, praktisk och effektiv textredigerare, en av de bästa i sin kategori, även om vi har många andra huvudpersoner inom samma sektor, från Microsofts lösning till Dropbox eller Zoho samarbetsdokument.

Problemet med dessa lösningar är att de inte erbjuder kryptering, och det är något de vill lösa hos luftfödda, grundat av Daniel Huigens.

Det är ett online-operativsystem med applikationer som kan installeras på vår panel, som har en enkel online textredigerare som krypterar data innan den lämnar vår dator, så den når servrarna med allt krypterat. Detta innebär att även de som är ansvariga för airbornOS inte kommer att kunna läsa innehållet i våra dokument, vilket i hög grad ökar förtroendet.

Att veta att vi skriver en text som kan läsas automatiskt av vissa plattformar för att erbjuda personlig reklam, till exempel, är inte något som hjälper enligt dokument, så det verkar självklart att det är det enda sättet att arbeta offline eller med krypterade lösningar. för att lösa problemet.

Den gratis airbonOS-planen tillåter upp till 2 spelningar tillgängligt utrymme, med alternativ som kan gå upp till 15 dollar per månad för att ha 100 spelningar, samarbetsfunktioner och registrering av tidigare utgåvor.