Airbnb lanserar donationsverktyg för att hjälpa människor som behöver boende

DonacionesAirbnb

Airbnb har Airbnb-donationer, ett nytt verktyg som gör det möjligt för plattformens värdar att regelbundet donera en del av sin vinst för att hjälpa ideella organisationer som är dedikerade till att hitta tillfälligt boende för människor i nöd på grund av situationer som naturkatastrofer, sociala konflikter eller sjukdomar situationer. För närvarande har detta nya verktyg börjat fungera i USA, men företaget har för avsikt att utöka det snart till alla marknader där det finns. Det nya donationsverktyget är en del av Open Homes-plattformen, som syftar till att göra det lättare för värdar att öppna sina hem gratis för människor i behov av nämnda situationer.

Airbnb uppmuntrar hjälp till personer med tillfälliga behov av boende

Alla donationer går helt till dessa organisationer, där Airbnb tar absolut ingenting, men tar också hand om alla behandlingsavgifter. För närvarande riktas donationerna till de tre deltagande ideella organisationerna: International Committee Rescue, All Hands and Hearts och Make-A-Wish Foundation. Observera också att Airbnb också har investerat i vad vi har haft för cirka 20 miljoner dollar för året, inklusive bidrag till dessa organisationer. Airbnb påpekar att:

Om alla värdar i USA donerade bara 1% av sin inkomst kan ideella organisationer sätta ännu fler människor i behov av tillfälligt boende i kontakt med värdarna.

Intresserade värdar kommer att kunna registrera sig för det nya verktyget och kunna välja den procentandel av sina intäkter som de vill donera. Dessutom kommer de att få rapporter regelbundet, inklusive en årsrapport, via e-post, och kan till och med pausa, stoppa och ändra sina bidrag till via kontrollpanelen.