åh! mycoder – där du kan belönas för dina åsikter om varumärken (endast Spanien)

kodare

Eftersom Åh mycoder (www.ohmycoder.com) berätta för oss att de redan reserverar platser för lanseringen, bara i Spanien, i denna första fas, och den första kommer att vara de som kommer att kunna delta innan i kampanjerna.

åh! mycoder är en social plattform där användare kommer att belönas för sitt innehåll av värde på konsumentvarumärken och / eller tjänster. Det är en mötesplats mellan användare och / eller konsumenter där de kan utbyta erfarenheter, få inflytande punkter och känna sig värderade av varumärken.

Idén, som Kilian Sevilla berättar för oss, en av de två personer som ansvarar för projektets födelse, började i en välkänd kedja av kaffemaskiner:

[…] Medan vi drack kaffe under förutsättningen: Och jag, varför sponsrar inte någon mig om jag berättar för alla mina vänner vilka märken jag använder? Varför gör jag det gratis? Är jag inte ett värde för ett varumärke? Vem är bättre än mig att ändra beslutet från en vän eller familjemedlem? Därför lyckades vi med mycket ansträngning och mycket engagemang komma dit vi är idag.

Varumärken hittar på sin plattform ett utrymme där allt deras värdefulla innehåll är koncentrerat, genererat av deras konsumenter eller potentiella användare av deras varumärke. En form av reklaminvestering där användaren belönas för sin lojalitet och för sin åsikt.

En ömsesidig åtgärd, du konsumerar och skapar engagemang för mitt varumärke och jag belönar dig för det.

Användaren kan vinna beroende på vilken typ av kampanj som ett varumärke genomför. Från 0,25 för ett snabbt erbjudande till mer än 4 för innehåll. Det utan att vara en Premium Coder (användare).

I teamet finns nu 4 personer. En person som ansvarar för kommunikationsdelen online och offline (Laura Santolaria), en annan person som ansvarar för marknadsföring och utveckling (Kilian Sevilla), en expert inom webbdesign och användargränssnitt (Esteban Dalla Rosa) och en programmerare (Albert Pons).

Plattformen är redo att användas i juni Och användare kan börja känna sig värderade för sin åsikt och värdefulla innehåll som de brukar generera på andra sociala plattformar.

Du kan få mer information på www.ohmycoder.com.