Adsmurai, ny Instagram-partner

adsmurai

Adsmurai har erkänts som ett av de första företagen som blivit Instagram-partner, ett nytt program som utmärker företag för sin förmåga att starta effektiva reklamkampanjer, hantera community eller publicera innehåll på Instagram. Endast 29 företag i världen (från AdTech-sektorn) har varit validerad, bland vilka är Adsmurai.

Nyheten kommunicerades natten den 11 november 2015 i San Francisco vid ett socialt nätverksevenemang som deltog av företagets VD Marc Elena och COO, Otto Wust.

De företag som är Instagram-partners De har erfarenhet av minst en av de tre specialiteterna – reklamteknik, community management eller content marketing – för att hjälpa varumärken att uppnå sina mål.

Adsmurai sedan augusti planerar redan reklamkampanjer på Instagram, men det har inte varit förrän nu, vilket ger resultat när bricka officiell.

Adsmurai är redan Facebook-marknadsföringspartner och du har tillgång till Twitter API. Dessa skillnader möjliggör ett mycket direkt och flytande samarbete mellan plattformen och partnern så att vi båda kan kommunicera, genom deras tekniker och utbildningsworkshops, beprövad information och tillgång till nya reklamformat.

Adsmurai påskyndar och ger resultat på Instagram- och Facebook-annonser genom sin egen programvara, Katana. Med sin automatiska kampanjskapningsassistent för specifika mål (e-handel, videor, appar …) och ett mycket vänligt gränssnitt uppnås bästa möjliga resultat Marc Elena, VD Admsurai.

Adsmurais styrkor är användarvänlighet och användarupplevelse av hög kvalitet. Katana stöder de senaste reklamformaten, till exempel dynamiska produktannonser på Facebook eller enkel integrering av emojis i annonser. Allt detta gör det möjligt för Adsmurai att uppnå bästa resultat och avkastning på investering i reklam på sociala medier, tillägger Marc Elena.

Med en grupp på 400 miljoner aktiva användare är Instagram mobilwebbplatsen där varumärken kreativt kommunicerar visuella berättelser för att uppnå affärsresultat.

Detta nya program, Instagram-partnerprogram, stimulera innovation för tillgodose olika behov Allt världens varumärken.

Instagram-siffror idag:

Om Adsmurai

Teknikföretag grundat i början av 2014 som ett av de första företagen i Spanien med det officiella certifikatet för Facebook-marknadsföringspartners. På mindre än ett år har det blivit ett av de ledande reklamföretagen på Facebook, Twitter, YouTube och andra sociala nätverk som LinkedIn och Vkontakt.

Med vår programvara försöker vi hjälpa till att uppnå våra marknadsföringsmål online. Adsmurai har på mindre än ett år fått ett rykte om engagemang och excellens med de tjänster som erbjuds våra kunder. På Adsmurai tror vi på innovation, att bryta det traditionella och effektiviteten i arbetet som omsätts i resultat.

Det har för närvarande en närvaro i Barcelona, ​​Madrid, Milano, Bogot och Mexiko och planerar att växa i ytterligare 4 länder 2016.