Adobe släpper nytt samarbetsverktyg och förbättringar av andra Creative Cloud-verktyg

AE-team-projekt

Adobe är på IBC (International Broadcasting Convention) 2016-mässan, varifrån den tillkännager de innovationer som introducerades i Creative Cloud-verktygen.

Bland dessa nyheter är lanseringen av Team Projects, det nya samarbetsverktyget för kreativa proffs som utvecklats under Adobe Anywhere-teknik med vilka de kan samarbeta som ett team om projekt som genomförs genom Adobe Premiere Pro CC-applikationer, Adobe After Effects CC och Adobe Prelude CC .

Det nya verktyget har funktioner som versionskontroll och intelligent konfliktlösning, enligt företaget, och tillägger också att all data som hanteras av det nya verktyget kommer att lagras säkert genom molnet, även om de mediefiler som har refererats från verktyget kan vara värd lokalt eller genom delade lätta proxyservrar via Creative Cloud.

De pekar också på förbättringarna och de nya funktionerna som introducerats i dess verktyg, till exempel förbättringen av färgväljaren i Lumetri Color-verktyget i Premiere Pro när man arbetar med sekundära HSL-färgmodeller, den nya 3D-renderingsmotorn för After Effects, förbättringar i Virtual Reality-arbetsflöde i Premiere Pro där det nu möjliggör automatisk detektering av om filen är monoskopisk eller stereoskopisk, både för horisontell eller vertikal rullning, och automatiskt tillämpar lämpliga visningsinställningar, förutom andra nya funktioner för verklighetssegmentet virtuellt

På samma sätt finns det också prestandaförbättringar i realtidsströmning med bilder och film i After Effects, det är nu lättare att skapa och animera karaktärer i Character Animator CC och mycket mer. All information finns i pressmeddelandet och imorgon kommer det att finnas ett liveevenemang som kan följas via Internet via streaming, där alla presenteras. Självklart kan nyheterna också njutas av dem som deltar i IBC 2016.