9í – 9.tv erbjuder oss TV på begäran via YouTube till våra Android-terminaler

9x9.tv

Genom att utnyttja det senaste utseendet på den nya API: n för den inbyggda YouTube-spelaren för Android visas applikationen 9 × 9.tv, som förvandlar våra terminaler till ett slags TV-on-demand baserat på YouTube, där den mest framstående funktionen är valet av nio kanaler att visa beroende på tid på dagen eller vår personliga smak, där vi med enkla gester på skärmen kan ändra videor på samma kanal eller helt ändra till en annan kanal, något som liknar zapping på tv-konventionellt.

Dessutom kommer 9 × 9.tv att fungera som en applikation för att upptäcka videokanaler på YouTube som kommer att föra oss närmare dessa kanaler och de videor som vi inte visste om deras existens, vilket kommer att tjäna oss att njuta av genom att titta på innehållet.

För att göra detta, starta helt enkelt applikationen, som tar oss till kanalerna för välkända mediemärken utan att behöva ett användarkonto. Om vi, om vi vill anpassa vår upplevelse för att spåra kanaler eller andra aspekter, måste skapa vårt användarkonto, som tyvärr inte integreras med vårt YouTube-konto.

Andra möjligheter som applikationen erbjuder oss är möjligheten att överföra sändningen av innehåll från en skärm på en Android-terminal till en annan och lämna den ursprungliga skärmen som en fjärrkontroll.

Nyligen uppdaterad i går, med förbättringar och mindre korrigeringar, 9 × 9.tv väntar redan på oss på Google Play för att njuta av vår egen TV-upplevelse online.

Länk: 9 × 9.tv på Google Play | Går: TNW