8mm – skapa retrovideor från din iOS-enhet

8mm - skapa retrovideor från din iOS-enhet

Vi lever i den digitala tidsåldern där vi genom en serie elektroniska apparater kan ta fotografiska bilder och videoinspelningar med tillräcklig kvalitet för visning, och faktiskt har videokvaliteten på många av dagens konsumentenheter inget Vad man avundar de professionella elektroniska enheterna för år sedan.

Men användarna har inte alltid haft möjlighet att göra kvalitetsvideor med elektroniska medel, eftersom vi för några decennier sedan använde (eller spelades in med) 8-millimeter filmkameror för att fånga alla slags händelser.

Om nostalgi slår oss och vi vill komma ihåg vilken typ av filmer som gjordes med 8 millimeter kameror, kan vi installera 8 mm-applikationen på vår Ipod Touch, iPhone eller iPad, där vi har 56 retro-lägen att välja mellan för att spela in videor med bristerna i då filmer.

För att få en uppfattning har 8mm ett galleri med videor tagna med själva applikationen, som perfekt efterliknar kvaliteten på tidens 8-millimeterfilmer, och som också måste tas som en fördel att du för närvarande inte behöver ta filmer och skicka det för att avslöjas genom kemiska processer, eftersom vi omedelbart kan se det på skärmen på vår enhet.

Länk: 8mm