7 webbprogrammeringskurser för att gå från nybörjare till professionell

cursos programación web

Webben har förändrats mycket de senaste åren. Allt ska vara lyhörd, lätt, lätt att konsultera, utan att slösa tid för användaren med värdelös information och utan att störa dem med invasiva banners. Du måste lära dig att utforma som någon som gör yoga: andas djupt och tänker på läsarnas välbefinnande.

Med den tanken i åtanke har vi valt några Domestika-kurser De kan hjälpa dig mycket med ämnet, kurser på olika nivåer för att förvandla nybörjare till avancerade och avancerade till experter.

Personligen kommer jag att börja med Be Responsive, av Francisco Aveledo, och med UX: Usability and User Experience, perfekt för att börja absorbera koncept. Då skulle jag börja med något mer tekniskt.

För avancerade användare med CSS-temat har vi kursen Web Layout med CSS Grid, Flexbox och andra moderna tekniker, undervisad av Javier Usobiaga Ferrer, en professionell som redan har visat sin erfarenhet på denna plattform med den tidigare introduktionen till Responsive Web Development med HTML och CSS (en toppsäljare på plattformen). Kursen hjälper dem som redan har en god förståelse för både CSS och HTML att fördjupa sig i moderna layouttekniker.

Om vi ​​vill komplettera temat kan vi inte sluta göra webbutvecklingsteknikerna med HTML5 och CSS3, av Marta Armada, och därmed bilda en triangel som garanterar en ganska bred kunskap i en ständigt växande sektor.

När vi väl har den grundläggande kunskapen för att veta hur man programmerar en webbplats kommer vi att sätta oss in i processen att göra praktiska, och för detta har vi å ena sidan att skapa medlemswebbplatser med WordPress, perfekt för ha en webbplats som syftar till att få prenumeranter. Om det vi vill ha är en webbutik kan vi göra Joan Boludas, som finns på den här länken.

Det finns många kurser som kan hjälpa oss att lära oss och öva koncept, och vi fortsätter att söka och filtrera för att alltid ange de bästa.