7 gratis applikationer för att skapa ditt CV online och ladda ner det i PDF

Linkedin CV och PDF

Det är uppenbart att framgången för en läroplan inte beror på en färgstark design, eller åtminstone inte så mycket som innehållet den försöker lyfta fram, men om den sista punkten är mer än nöjd, är ett utmärkt sätt att tjäna extra poäng att spendera några minuter på att optimera förpackningen.

Oavsett om du skriver dem från grunden genom ett formulär eller börjar från de data som lagras på Linkedin, det finns dussintals onlineverktyg skapade för att underlätta uppgiften att skapa slående CV i några steg, gratis, med förutbestämda mallar och med möjlighet att exportera dem i PDF (redo att skriva ut). Det här är några av de de rekommenderar i Hongkiat:

1. Linkedin

Det professionella sociala nätverket par excellence har ett PDF-exportverktyg som använder de viktigaste användardata för att skapa ett CV på några sekunder. Förresten förbereder sig Linkedin på att göra alla sina nya profiler tillgängliga med multimediamoduler (bilder, videor och presentationer) perfekta för publicering av kompletta arbetsportföljer.

2. DoYouBuzz

Om du föredrar en mer färgstark och ännu mer elegant design kan du välja DoYouBuzz. Den har en intuitiv redigerare med standardmallar och funktioner för att redigera varje modul genom att flytta och klicka på varje element. Det gör det möjligt att importera data från Linkedin, Viadeo (ett annat nätverk för proffs) och Facebook. Resultaten kan erhållas i PDF-, Word- och OpenOffice-format.

3. CVMaker

Det har också eleganta standardmallar vars mönster appliceras med bara ett klick men det kännetecknas av att ha små HTML-redigeringsfält för att maximera anpassningen av varje avsnitt inom läroplanen. Den finns på flera språk, den kan importeras via Linkedin och Facebook, och den tillåter export i PDF-, HTML- och TXT-format

4. OnlineCVGenerator

Som med den tidigare resursen är det värt att klargöra, det finns inget behov av att registrera sig för att använda den. Det kännetecknas av sin intuitiva form – med en livlig assistent – med vilken var och en av de relevanta sektionerna kommer att slutföras på några minuter: Grunddata, utbildning, arbete och färdigheter.

5. Resume.com

Förutom att vara en steg-för-steg-redigeringsplattform med mallar, är Resume.com en enorm databas med CV som kan användas som en guide för att designa dina egna, ladda ner den (PDF och Word) och eventuellt publicera den för att följa jobbet erbjudanden som alla delas.

6. Resumesimo

Kanske den med de bästa mallarna, med speciella ikoner och distinktioner för specialavdelningar (till exempel för kontaktuppgifter) och en kompetenskategori (språk och andra specifika kvaliteter) för att kvantifiera din nivå med en skala från 1 till 4 stjärnor . Det tar ungefär tio minuter att slutföra redigeringen.

7. JobSpice

Det har inte många mallar att välja mellan, eller många andra slående funktioner än möjligheten att importera data från Linkedin och exportera resultaten i PDF och DOCX, så det sticker verkligen ut för den enkla och effektiva redigeringsprocessen där maximal hantering är underlättas. av var och en av de textkomponenter som visas i läroplanen.