7 användbara tillägg för Google Drive

kör

Vi presenterar idag en lista med tillägg som kommer att vara mycket användbara för oss om vi vill förbättra och förbättra användnings- och lagringsfunktionerna i molnet på vår Google Drive. Alla tillägg i den här listan är integrerade med Google Drive och vi kan komma åt dem från samma webbplats och med vilket operativsystem som helst.

#ett. Drive Notepad: Drive Notepad tillåter oss att skapa och redigera Anteckningar-filer, en typ av platt fil som många Windows-användare använder och därför ger oss möjlighet att visa och redigera alla filformat från webbläsaren.

#två. DriveTunes: mycket enkelt och användbart, eftersom denna förlängning låter oss spela direkt på vår PC den musik som finns lagrad i vår Google Drive i mp3- och mp4-format, med möjlighet att göra listor och slumpmässig uppspelning.

# 3. Music Player: elegant och enkel musikspelare online, liknar DriveTunes men det gör att vi kan spela mp3-, mp4-, ogg-, wav-, acc-, m4a- och webm-filer.

# 4. Hello Fax: användbart för personer som vanligtvis hanterar många dokument, Hello Fax ger oss möjlighet att skicka fax eller underteckna dokument på distans. Vi kommer att få 5 gratis sidor vid registrering och vi kan öka antalet filer för att skicka inbjudande vänner och liknande.

# 5. Spara till Google Drive: Kanske en av de mest användbara och praktiska i den här listan, Spara till Google Drive tillåter oss att spara alla filer som vi hittar på Internet direkt till vårt lagringsutrymme i Drive, förutom att inkludera ett skärmdumpsprogram.

# 6. Spara text till Google Drive: användbart att spara text direkt från webben utan mer innehåll än vad vi väljer, eftersom det kommer att skapa ett dokument från grunden som kommer att sparas i vårt Drive-utrymme.

# 7. CloudHQ: tillägg som gör att vi kan interagera med andra Dropbox-konton och användare och eftersom det tillåter oss att synkronisera de filer eller mappar som vi väljer i den.

Som sagt, låt oss hoppas att listan är användbar för dig.