7 användbara onlineapplikationer för frilansare

TeuxDeux

Det är verkligen glädjande att arbeta som självständig / frilans / frilansare, men den friheten innebär många fler ansvarsområden eftersom i det scenariot är den viktigaste chefen att ta hand om sig själv. Det finns många applikationer i nätverket som fokuserar på att optimera arbetet med frilansare för att tillgodose vart och ett av de behov som som chef måste hålla ordning på, men idag ägnar vi ett utrymme åt några av de inte så kända och som visar sin potential till att bli oundviklig när man slår på datorn. De flesta av dagens stjärnor har rekommenderats på AppStorm och tidigare granskats på WWWhat’snew:

1. TeuxDeux, uppgifter för idag, imorgon och resten av veckan

Det finns en intressant applikation som heter Gör det (imorgon) som efterliknar en typisk läderklädd fysisk agenda och låter dig skapa en att göra-lista för idag och imorgon, inget mer. När de utförs är de strukta ut och om de inte överskrids är de planerade till andra dagen. Det är också kärnan i TeuxDeux, jag säger kärnan eftersom den kommer överbelastad för att leverera uppgiften: fler dagar, inte bara uppgifterna i dag och imorgon, iPhone-appen alltid synkroniserade, personliga listor och Markdown-stöd.

2. Minuträkning, räkningar på en minut

Ange dina data i mallen, lägg till artiklarna och priset på det du tar ut, ange skattesatsen (om det är nödvändigt att samla in dem) och slutligen exportera resultaten i PDF. Det är det, på en minut har du redan en faktura redo att skickas, utan att registrera dig, utan att betala och utan att behöva komplicera dig själv med ett kalkylark eller annan specialiserad programvara för företagsfakturering.

3. Timer-flik, nedräkning, stoppur och alarm

Det bör inte saknas i webbläsarens bokmärkesfält. Timer Tab är ett program som innehåller ett stoppur, en nedräkning och en väckarklocka, tre perfekta verktyg för att kontrollera tidsinställningen för vissa uppgifter och som konfigureras på ett riktigt intuitivt sätt. Larmet låter dig ge det ett namn, aktivera uppspelning av en YouTube-video när tiden är ute och skapa en bakgrundsbild.

4. Quabel, minimalistisk textredigerare med förloppsindikator

En utmärkt distributionsfri online-textredigerare med målinställningsfunktioner (mål) med ett framstegsfält högst upp, till exempel en ordbegränsning, ett visst antal sidor, en uppskattning av oral exponeringstid (tala) eller en uppskattning av lästiden (läsning). Resultaten kan publiceras, exporteras till textfilformat (PDF, EPUB, DOCX, ODT, TEX, TXT), skrivas ut eller mailas direkt. Utseendet kan ändras så att det ser ut som resultatet av en skrivmaskin (med ljud inkluderat) plus ett mörkt tema kan aktiveras.

5. HTML Mail, skriv e-post i HTML-läge

Även om e-postklienter som Gmail blir mer intuitiva och omfattande för att skriva meddelanden, är det ännu inte möjligt att ha så mycket kontroll som det som gör det möjligt att redigera meddelandekoden direkt från ett universellt språk som HTML. Så vad HTML Mail erbjuder är något väldigt enkelt, en WYSIWYG-redigerare för att komponera meddelanden med rik text med knappar och specialmenyer för att arbeta med justeringar, tabeller, bilder, ikoner, CSS (för att skapa e-postmeddelanden med företagsdesign), sociala ikoner, kontakt detaljer och mycket mer.

6. Pomodoro.me, för att dra nytta av Pomodoro-tekniken

Pomodoro-tekniken är en produktivitetsmetod baserad på att ta korta 5 minuters pauser efter varje 25-minuters segment av kontinuerligt arbete (pomodoro). Var fjärde pomodoros rekommenderas att ta en lång paus på 15 till 20 minuters vila. Idén är enkel: uppnå bättre resultat genom att minska arbetsbelastningen och minska den stress som genereras av uppfattningen om mycket arbete och tidens gång. Tja, uppgiften för Pomodoro.me är att låta dig hålla kontrollen över pomodoros med räknare, tid, pauser och pomodoros, så enkelt som det.

7. Hightrack, framtiden för produktivitetsapplikationer

Berto Pena, en lysande spansk produktivitetsguru, har samlat alla sina läror och metoder för att optimera tid och arbete i ett specialiserat verktyg som inkluderar kalender, uppgifter och spår, spellistor smart arbete. Det är värt att prova och lära sig mer om alla dess funktioner som gör den överlägsen många applikationer som täcker varje ämne separat.